IPW-Team - Inspired People Work

IPW Logo
Text IPW logo
IPW logo
IPW
Ga naar de inhoud

Team

Inspired People Work heeft een hecht team van twee personen. Indien nodig zullen er andere procesbegeleiders worden aangetrokken. Hieronder geven een korte beschrijving van ons team.

Niek van Duivenbooden

In wezen ben ik door allerlei (wetenschappelijke en persoonsgerichte) opleidingen en werkervaringen een combinatie geworden van een visionair, onderzoeker, coach, trainer, facilitator en inspirator. Van daaruit spreek ik mensen aan om hun eigenheid te leven op aarde door te sturen op hun veelzijdigheid en het kunnen verleggen van grenzen.
Het is mijn passie om mensen en teams te begeleiden hun wezen in te zetten om hun eigen leven en werk vorm te geven in verbinding met anderen gericht op het herstel van de Aarde in al haar facetten. Eén werkvorm past dan ook niet bij mij en dat is waarom ik ook meerdere projecten en bedrijven heb opgezet.
Ik breng graag het geleerde meteen in de praktijk, dat maakt dat ik ook Lead by Example. Daarom coach ik organisaties en hun medewerkers. Een andere focus is om impact te creëren in Afrikaanse landen door ‘Synergy & Alignment’ te creëren via ons andere bedrijf Trimpact. Vanuit onze passie voor films en onze ervaring dat bepaalde films inspirerend zijn en het verdienen ze vaker te bekijken is onze webwinkel InspiratieFilms ontstaan.

Jolande Pit

Mijn passie is mensen her-inneren en bekrachtigen in wie zij in essentie zijn. Binnen Inspired People Work begeleid ik samen met Niek de workshop Kernkwaliteiten en werk ik als proces facilitator voor het onderdeel Human Innovator. Daarnaast verzorg ik de back-office van onze webwinkel InspiratieFilms.
Meer details over mij kan je hier lezen.
Human innovator NvD
Human innovator (f)
Terug naar de inhoud